joi, 27 ianuarie 2011

Dance like nobody`s watching.


"Dansul este o geometrie a formei pe care o realizam cu ajutorul partilor constituente ale trupului nostru, este un mod de a exprima sentimentele, un mod de a exprima viata. De fapt totul în jurul nostru danseaza şi acest dans uneori este perceptibil, alteori nu. Vedem frunzele copacilor valsand, vedem florile deschizandu`se intr`un „adagio", leganandu`se pe tulpina lor firava, vedem valurile nemiscatoarelor mari şi oceane executand salturi, simţim rafalele de vânt trecand pe langa noi in piruete si multe, multe alte miscari ale naturii facute cu gratia care de multe ori scapa atenţiei noastre. Dansul naturii, dansul trupurilor noastre inseamna miscare si miscarea inseamna energie si energia inseamna viata. Dansul ne creeaza emotii, ne permite descatusarea unor simtiri, el inseamna curaj, iubire de spatiu, dorul de zbor. El daruieste trupului gratie, frumusete, sanatate."

 Nu stiu ce inseamna dansul pentru alte persoane,dar pentru mine este totul.Ma face sa ma simt bine,ma relaxeaza.Cand dansez o fac pentru mine,o fac ca si cum nimeni nu ar fi in jurul meu,nimeni nu m`ar putea vedea si nu mi`e rusine de nimic.Nu inteleg acele persoane care spun "eu nu stiu sa dansez", nu ai cum sa nu sti,toata lumea stie sa danseze,nimeni nu se naste invatat dar este simplu,trebuie doar sa o iei usor si iti vei da seama ca dansezi de parca ai fi dansat toata viata.Cand dansezi simti ca zbori, simti ca esti tu asa cum ai vrea sa fi.

 "Dance isn't a form it's a way of life." 

 "Dancers are the athletes of God. "
 "We dance for laughter, we dance for tears, we dance for madness, we dance for fears, we dance for hopes, we dance for screams, we are the dancers, we create the dreams."

 "To dance is to be out of yourself. Larger, more beautiful, more powerful. This is power, it is glory on earth and it is yours for the taking."

"Dancing with the feet is one thing, but dancing with the heart is another." 

"The people who do not dance are the dead."

"Life is a dance, from one stage to the next."

"Dancers aren't made of their technique, but their passion."
 
"Your love for yourself is only shown when you are dancing freely."

"Dance is your pulse, your heartbeat, your breathing. It's the rhythm of your life. It's the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy."

"Dance for yourself, if someone understands good. If not then no matter, go right on doing what you love."

 

 

 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu