miercuri, 13 aprilie 2011

scris si editat de Ramona Andreea.

Dana Pufa in viziunea Ramona Andreea

  Inca de pe vremuri,referindu-ma la vremurile cele departate,de demult,acum cateva epoci si asa mai departe,oamenii s-au diferentiat prin anumite structuri genetice,caractere,rationament ,etc,intr-un cuvant,stiiinta..In  sfarsit sa  ajungem la concluzia ca suntem toti la fel. De ce am ales inceputul asta banal si ratat?! Nu stiu nici eu,ideea e ca  desii suntem diferiti ,in final ajungem sa gasim aceea persoana de acelasi sex,care sa iti spuna mereu “Te iubesc” , “Ai grija de tine si numai bea atat” sau “ Incearca sa faci sex protejat”…asa am gasit-o si eu pe Dana, a.k.a. Dana Pufa de pe facebook. O persoana cum JUR! ca nu am mai intalnit..atata rabdare?atat realism?atat curaj? Sa incep si eu cum incep toate povestiile de genu: “ ne-am cunoscut acolo ,si am facut aia si lala la?? Neah.!  In primul rand,e prietena mea cea mai buna de,putin timp,sincer nu stiam de cat timp,am intrebat-o,ce mia zis? Atentie:
“ Ramona Andreea: suntem prietene de
Ramona Andreea: cati ani?
Ramona Andreea: 3?
Pufu .: nici asta nu mai sti nasoalo?
Ramona Andreea: 4?
Pufu .: erai a 8 date`n pzm
Ramona Andreea: :))))))
Pufu .: ai invatat sa numeri?
Ramona Andreea: stii ca nu sunt buna la mate
Pufu .: iti aduc o rigla daia cu tabla inmultirii si tabla adunarii pe spate
Pufu .: cadou de 18 ani
Pufu .: perfect”  ,,
Intr-un cuvant,ma iubeste. V-ati dorit vreodata persoana aceea careia sa ii spui..”il vreau” si ea sa iti spuna “ o sa il ai ..” si tu stii ca nu e asa si nu il vei avea niciodata,dar are asa  putere de convingere uriasa de te face sa crezi?si te ambitioneaza si mai mult? Sau persoana aceea care iti da un capac cand esti cu moralul la pamant de te avanta pana in cer si automat te face sa zambesti? Persoana aceea care rade cand ploua,care vorbeste cand trebuie sa taca, care spune “FGM=))” in loc de “te iubesc?”
              Un amic,e usor de gasit,poate prea usor,in schimb un prieten adevarat,acel gen de prieten pe care toti il vrem,putini il avem,greu il gasesti.Pentru prima oara in viata mea,pe acest capitol am stat bine…am avut norocu cu ea..ma ajutat exact cand eram la pamant,a stiut sa ma faca sa rad cand plangeam dupa vreun fraier (precizez:nu se intampla des asta), sa o ascult cum spune “NU IMI STA BINE PARUL ,NU IES AFARAA”  si eu…”haide pufu,esti frumoasa oricum ai fii:( ..”
   Cum a inceput? Pai a fost tot o faza amuzanta,avand in vedere ca eram un copil,mai exact clasa a8a, si cum suntem toti atunci,sau eram,faceam numai prostii ,si ea,radea pur si simplu,a crezut ca sunt nebuna la inceput,dupa sa obisnuit..cred ca e a doua persoana care ma stie atat de bine,la gesturi,mimica,intonatie,sentimente,chiloti..tot.
   E Balanta. E cea mai potrivita zodie pentru ea,e atat de echilibrata..stie cand e distractie,stie cand e serios.Norocul meu este ca oarecum ma ajuta si pe mine sa fiu asa,balanta mea inclina mai mult spre distractie,dar stie sa ma potoleasca:”> .
   Defecte? Oo,are si ea. Cel mai mare? Prea sensibila..muuult prea sensibila. Naiva,doar cand vrea..incapatanaata?! MAXIM! Complexata?! Cateodata,cu parul ei nebun.si asa mai departe..
Calitati?! Si aici are multe…prea multe cred. Nu are rost sa incep sa le enumar.
   Ideea este ca suntem mega-diferite,dar ne intelegem atat de bine…suntem pe acelasi plan de distractie,ea stie sa se opreasca,eu nu…aici ne certam =)) dupa realizez ca are dreptate,nu-mi cer scuze,ma iarta:d..Ea e sensibila..eu nu prea,sau cel putin eu nu prea arat..Ea e virgina,eu nu sunt,deaia a primit un penis in forma de tort de ziua ei :)) ( sunt mandra de ea ca inca e virgina!) .
    Aceastea sunt putine,foarte putin exemple pe care leas putea da,avem atatea in cap,atatea de facut,atatea planuri pe viitor.Ideea e ca mi-ar fii greu sa o pierd  si pe ea cum mi-am pierdut alta prietena….ai venit exact cand eram pe punctul de a cadea in prapastie,si m-ai tras de mana….pentru asta iti promit ca iti raman datoare mereu.! Te iubesc.


Cum sa nu o ador? Voi fi mereu acolo,fi sigura de asta.Si eu te iubesc si intotdeauna o  voi face.

2 comentarii: