sâmbătă, 2 aprilie 2011

Anyta Sun.

"Anyta sun? poi anyta pot spune ca e printre singurele persoane care ar face orice ca sai fie bine celui de langa ea.chiar daca esti certat cu ea si va vorbiti urat, a doua zi daca ai o problema ea e totusi acolo sa te ajute sau pur si simplu sa`tsi ofere un hug.
o iubesc pentru ca e pur si simplu ea.nu se ascunde dupa masti gen acum e langa tine te asculta si pe la colturi te barfeste cum fac altii.e o prietena de admirat.si mereu cand esti trist isi gaseste ea o prostie care sa o scoate pe gura ca sa te faca sa zambesti.
o iubesc pentru ca niciodata nu ma mintit,tot ce a deranjato mi`a zis in fata sau ce parere are despre mine lafel.
o ador pentru ca am nopti cand sunt treaza la ora 4 dimineatsa si sunt melancolica si ma streseaza faptul ca nu gasesc o melodie si ma uit in lista de la mess si o vad pe anyta si o rog sami ia melodia,si`mi spune "la ora asta te gasesc melodiile cand mi se misca calculatorul ca un cacat:x" dar totusi mi`o ia =).
de cand a venit in liceu toata lumea ne intreaba daca suntem gemene :|.mai intai proful de istorie,apoi pe strada cand incepeau muncitorii sa ne strige.iar apoi un tip mia zis "cat demult semeni cu anyta si la caracter si la infatisare,daca nu v`as cunoaste as spune ca sunteti gemene" :)).
pe anyta o pot compara cu cerealele de dimineatsa care te fac sa te simti bine chiar si atunci cand ai o dimineatsa de cacat.[mai tin minte si acum cand aveam o zi de cacat in vara si am fost cu tine in jolidon si nu ne dadeam seama cum se pune sutienul acela =)]
am avut si noi probleme ca intre prieteni azi ne iubeam maine,nu ne mai suportam, poimaine ne impacam,iar in cealalta zi se gaseau altii care sa bage strambe, dar in final am trecut peste toate si pot sa zic ca sunt mandra sa am o prietena ca tine.
te iubesc mult.si scuze pt zilele cand ma port aiurea si`ti vorbesc prosteste din cauza barfelor,sti cat tin la tine.
by Pufa."


Vroiam sa iti urez si aici un calduros La multi Ani,si am postat descrierea de mai sus care ti`am facut`o dupa un an de prietenie.acum au trecut 3,si vor mai trece o gramada.te iubesc >:D<

Un comentariu:

  1. I am a person considered offensive to society, nineteenth century tell a thousand views, I visited your blog and I love, a hug from Reus Catalonia and many thanks for visiting my blog, you are a very brave person.

    RăspundețiȘtergere