luni, 7 martie 2011

8 martie.

Ziua de 8 martie este sarbatorita ca fiind ziua tuturor mamicilor,femeilor,fetelor.Nu este o zi foarte diferita de toate celelalte, dar este o zi in care ne putem simtii speciale.Putem primii cadouri fara motiv, nu ma refer neaparat la cadouri materiale,ma refer si la o plimbare,imbratisare, orice lucru marunt este special in ziua aceea.Sincer nu inteleg de ce a trebuit sa fie o zi numita sau sarbatorita ca fiind "ziua femeii", deoarece putem sa ne simtim speciale in fiecare zi daca vrem, sau daca cineva are grija de asta.Dar totusi daca aceasta zi exista, trebuie tratata ca atare.Nu ar trebui sa lasam pe nimeni,mai ales pe vreun baiat/barbat sa ne strice buna dispozitie.Aceasta zi o putem sarbatorii alaturi de persoana iubita, sau pur si simplu in grupul de fete,desi majoritatea prefera persoana iubita.Anul trecut de ziua noastra ningea,ningea foarte tare, imi amintesc ca si cum ar fi fost ieri,a fost o zi destul de urata.Sper ca anul acesta,mai bine zis maine,sa fie soare,nu neaparat cald,nu fortez temperatura,dar sa fie soare,sa ne putem bucura macar de razele de soare care incerc sa ne incalzeasca cat de cat.Sa iesim pe strada fara sa ne preocupam ca bate vantul atat de tare incat parul o i-a razna si pe deasupra mai incepem si sa dardaim.Nu cer o zi perfecta,doar o zi placuta.La multi ani tuturor mamicilor care s-au chinuit sa ne creasca si sa ne proteje asa cum stiu ele mai bine,le datoram totul,le datoram pana si aerul pe care il respiram,macar in aceasta zi sa le facem sa se simta si ele speciale.Si nu in ultimul rand, La multi ani tuturor femeilor/fetelor,cum am spus si mai sus nu conteaza prea mult semnificatia acestei zile,dar totusi sa ne simtim speciale ca exista aceasta zi pentru noi.

8 comentarii:

  1. pentru toate femeile care isi hranesc copii!

    RăspundețiȘtergere
  2. "Sincer nu inteleg de ce a trebuit sa fie o zi numita sau sarbatorita ca fiind "ziua femeii", deoarece putem sa ne simtim speciale in fiecare zi daca vrem, sau daca cineva are grija de asta."

    Fizic barbatii sunt construiti genetic la fel ca si femeile. Numai mici diferente ne separa. Psihic este cu totul alta poveste. Femeile pun accent pe sentimente, universul abstractului si al gandirii, in timp ce barbatii au tendinta de a tine cont mai mult de fizic, actiune si reactiune. Ca sa ma intelegi mai bine, sunt mult mai multi barbati care nu stiu ca o femeie ar fi mai fericita daca acesta i-ar oferi o floare si i-ar spune ca este frumoasa decat daca i-ar cumpara un cadou. Aceasta sarbatoare este motivul ca barbatul din viata ta, respectiv baiatul :P, sa isi reaminteasca de ce te iubeste. Este ocazia pe care o are el de a iti arata tie ca te respecta, ca te place, ca te doreste si mai ales ca te iubeste.
    Fie ca este vorba de o casnicie ce se axeaza mai mult pe familie, fie ca este vorba de o relatie de prietenie ce se axeaza mai mult pe companie, ziua de 8 martie este prilejul barbatului, respectiv baiatului :P, de a iti arata tie ca nu esti numai o femeie, esti ACEA femeie.

    RăspundețiȘtergere
  3. da.. ar fi bine daca toti baietii/barbatii ar gandii asa :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Fie ca gandesc, fie ca nu gandesc asa...oricum actioneaza "corespunzator" lunii martie...lunii voastre :P

    RăspundețiȘtergere
  5. cei ce nu...nu merita bagati in seama :D

    RăspundețiȘtergere